Soluții Inovative pentru
Industria Imobiliară

Concentrându-ne pe sectorul rezidențial nou, oferim o gamă de servicii bazate Inteligență Artificială, destinate beneficiarilor, dezvoltatorilor și investitorilor.

Serviciile Noastre
Soluții pentru Industria Imobiliară Bazate pe AI

Despre

Cine suntem

Suntem o echipă specializată în procesare de date și marketing online care și-a propus să revoluționeze industria imobiliară folosind Inteligența Artificială

Croim servicii și aplicații inovative, care abordează problemele din piață rezidențială într-un mod complet diferit față de ceilalți jucători. Venim cu soluții eficiente, bazate pe tehnologii de ultimă generație, inaccesibile agențiilor imobiliare sau site-urilor concurente.

Avantaje

Imposibil de rivalizat

Inovație

Implementăm soluții neconvenționale dar eficiente, adaptate la mediul de afaceri modern în care suntem nevoiți să concurăm astăzi

Reziliență

Automatizăm imediat toate sarcinile repetitive și de volum, reducând în mod continuu costurile până la cel mai scăzut nivel

Scalabilitate

Eliminăm entropia simplificând la maxim sistemele create astfel încât să fie ușor de crescut în mod exponențial

Agilitate

Echipa noastră este formată din ingineri full-stack și un spectru larg de specialiști freelance, astfel putem depăși rapid orice provocare tehnică

Expertiză

Fiecare dintre noi are peste 10 ani de experiență și poate coordona eficient echipele de freelanceri către care împingem majoritatea sarcinilor de programare

Flexibilitate

Lăsăm loc pentru necunoscut și ne înconjurăm de specialiști cu ajutorul cărora ne completăm cunoștințele din lumea imobiliară, adaptându-ne constant serviciile

Servicii

Ce oferim

pentruClienți

Platformă de Imobiliare

 • Singurul catalog complet al locuințelor noi
 • Anunțuri standardizate și actualizate la zi
 • Recenzii ale experților privind calitatea locuințelor
 • Indexare automată a tuturor proiectelor noi
 • Consultanță și calificare gratuită pentru clienți

pentruDezvoltatori

Internet Marketing

 • Creare site web gratuit pentru dezvoltatorii mici
 • Optimizare SEO, Local și PPC pentru brand-urile mari
 • Social media și influencer-marketing
 • Branding și pachet de identitate vizuală
 • Randări interioare și tururi virtuale

pentruInvestitori

Data Science

 • Date empirice, colectate riguros din teren
 • Modele bazate pe simulări contextuale
 • Metode de ultimă generație (HTM, GAN, NLP)
 • Putere de calcul proprie, energie sustenabilă
 • Colaborare doar pe bază de asociere

Rezultate

Grad de utilizare eDezvoltator.ro
decembrie 2022

22.000

Vizitatori Unici

615

Lead-uri generate

519

Ansambluri disponibile

5265

Tipuri de locuințe

Recomandări

Ce spun cei care lucrează cu noi

Impact

Implicare Socială

Membrii echipei noastre sunt implicați de peste 20 de ani în acțiuni de voluntariat și dorim să facem o diferență reală prin munca noastră.

În acest sens, o parte din resursele CELSO (bani, capacitate de lucru, oportunități, relații etc.) sunt orientate către a sprijini cauze sociale în care credem și ale căror fondatori îi respectăm.

Programul nostru CSR implică:

 • Servicii complete de internet marketing
 • Lobby către entități potente politic
 • Donații materiale și financiare directe
 • Dezvoltare de soluții AI cu impact ecologic
 • Promovare offline prin mijloace proprii

Colaboratori

ONG-uri partenere

Rezultate

Ce spun cei pe care i-am susținut

Contact

Stabilim o întâlnire?

Înainte de a ne contacta, vă recomandăm să studiați secțiunea ”Întrebări frecvente” de mai jos.

  Dar dacă vă grăbiți...

 • Alexandru Chivaran
 • +40 745 844 973
 • [email protected]
 • Strada Nicolaus Olahus 5, Sibiu

FAQ

Întrebări frecvente

Principalul nostru avantaj este portalul de imobiliare eDezvoltator.ro, portal creat in-house, asupra căruia avem control total, care atinge în mod organic peste 20.000 de utilizatori unici pe lună și generează peste 500 de solicitări.

Acest website este unic deoarece folosește inteligența artificială pentru a prezenta oferta de locuințe noi într-un mod ușor de comparat și ușor de înțeles pentru clienții finali.

Practic, pe eDezvoltator.ro, un beneficiar poate găsi toate locuințele noi disponibile în România, prezentate într-un mod standardizat (materiale similare vizual) și mult mai detaliat decât pe orice alte canale.

Extragem caracteristicile locuințelor și ansamblurilor (finisaje, dimensiuni camere, materiale folosite etc.), le prezentăm sub formă de filtre și le modelăm sub formă de recomandări celor care ne utilizează site-ul.

Cu ajutorul unor experți în construcții, arhitectură, design interior și investiții imobiliare, compunem recenzii detaliate pentru fiecare ansamblu rezidențial prezent pe site.

Folosind tehnologie de ultimă generație (ChatGPT/LaMDA), oferim consultanță automatizată tuturor utilizatorilor și îi ajutăm să rafineze lista de peste 5000 de opțiuni foarte rapid, într-un mod ”uman”, la orice oră.

Avantajele menționate mai sus pot fi create doar de o companie specializată în ”data science” și nu pot fi replicate de concurenții noștri (portaluri de anunțuri sau agenții imobiliare).

Colaborăm cu dezvoltatorii la fel ca orice altă agenție imobiliară, obiectivul fiind acela de a vă genera vânzări. Vom prezenta oferta dumneavoastră pe toate canalele noastre de distribuție și vom actualiza constant disponibilitatea și prețurile.

Inițial, pagina destinată proiectului va fi generată automat în urma unui ”audit” în cadrul căruia colectăm date complete despre locație, finisaje, facilități etc.. Ulterior, vom adapta și completa această pagină cu texte compuse manual de către experții noștri, aceste texte vor scoate în evidență și vor explica toate avantajele pe care le aveți. În orice moment, conținutul va putea fi moderat de către dumneavoastră.

Paginile locuințelor vor fi publicate inițial cu imaginile dumneavoastră și cu o descriere sumară. Ulterior, randările dumneavoastră vor fi înlocuite cu unele standardizate în formatul unic prezentat pe site-ul nostru. Astfel, utilizatorii pot compara obiectiv locuințele de pe site, fără a fi influențați de calitatea imaginilor. De asemenea, fiecare pagină de locuință va dispune și de funcții unice precum tur virtual, simulări ale luminii naturale și recenziile experților.

Vom afișa inclusiv datele dumneavoastră de contact pentru cei care vor să vă contacteze direct sau vor să vă viziteze site-ul. Datele de contact vor fi prezentate atât pe pagina principală a proiectului, cât și pe paginile locuințelor. Solicitările generate de formularele noastre vor fi trimise prin e-mail însă nu automat ci doar după ce le calificăm prin call-center-ul nostru pentru a ne asigura că sunt calitative.

Procesul de publicare, editare și actualizare este realizat în totalitate de către echipele noastre, dezvoltatorii nu pot modifica direct conținutul de pe site-urile CELSO.

Acest mod de lucru a fost implementat pentru atât pentru a asigura calitatea informațiilor prezentate, cât și pentru a facilita lucrul cu dezvoltatorii, mulți dintre aceștia neavând timpul necesar pentru a actualiza canale multiple (imobiliare.ro, olx.ro, storia.ro etc.).

La începutul colaborării, actualizările se fac manual, echipa noastră sunând dezvoltatorii la fiecare două săptămâni. După o perioadă, procesul va fi calibrat reducând sau crescând frecvența verificărilor sau comutând pe un mod complet automatizat, care sincronizează datele de pe canalele noastre cu datele de pe site-ul dezvoltatorului.

Implementăm procesul automatizat doar după ce constatăm că site-ul dezvoltatorului este actualizat la zi și cuprinde oferta completă, majoritatea proiectelor nu întrunesc aceste condiții și de aceea preferăm să lucrăm telefonic.

Nu avem o politică strictă de comisionare, ci preferăm să fim cât mai flexibili cu putință, acceptând termenii propuși de dezvoltatori.

Comisionarea se face doar pe partea de ofertă (nu comisionăm clientul) și se achită la finalizarea tranzacției.

Se vor comisiona doar tranzacțiile realizate de clienții trimiși explicit de noi (prin e-mail sau în CRM) și care nu sunt deja în baza de date a dezvoltatorului.

Avem un call-center propriu, prin care calificăm și controlăm lead-urile, deci raportarea nu trebuie făcută de către dezvoltatori, detectăm singuri tranzacțiile finalizate.

Unde se poate, preferăm o colaborare pe bază de comision variabil, direct proporțional cu numărul de tranzacții finalizate în decurs de 12 luni calendaristice. În acest mod de colaborare, comisionarea se va produce la sfârșitul anului, chiar dacă unele tranzacții s-au produs la început de an.

Da, putem trimite gratuit clienți ansamblurilor rezidențiale care susțin consistent ONG-urile partenere sub formă de suport material, financiar sau lobby politic, prin programul nostru de implicare socială (CSR).

Dezvoltatorul va putea alege direcțiile sociale în care se vor aloca resursele (copii/bătrâni/mediu) însă nu va putea decide în mod explicit care organizație va primi suportul, această decizie fiind luată de către experții din cadrul echipei noastre de CSR pe bază de necesitățile și rezultatele reale ale respectivelor organizații.

Gradul de suport acordat și gradul de compensare versus comision vor fi negociate de la caz la caz iar eventualele rezultate de marketing/PR vor putea fi exploatate de către dezvoltator.

Putem oferi modele predictive ale pieței, generate prin simulări în context larg (peste 10.000 de parametrii variabili). Simulările sunt dinamice/fluide, țin cont de particularitățile orașelor și sunt populate de agenți modelați folosind date empirice, observate în timp real prin eDezvoltator.ro. Rezultatele simulării duc la optimizarea randamentului fondurilor de investiții. Nu vindem aceste servicii, ele putând fi accesate doar prin asociere/participație la fond.

Deși nu suntem singura companie care modelează date din piața imobiliară, suntem singurii care o fac riguros științific, folosind doar date ”non-anecdotal”, colectate și verificate empiric. De asemenea, abordarea noastră este complet diferită de ceea ce oferă competitorii actuali deoarece nu livrăm modele statistice ci realizăm simulări multi-instanță (”lumi diferite”) cu grade diferite de timp și de entropie.

Ne diferențiem și prin metodică: vectorizăm datele prin tehnologii folosite în NLP și modelăm agenții simulării folosind tehnologii generative dinamice, care își adaptează comportamentul (adversarial/cooperativ) în funcție de rezultatul optim. Lucrăm în parteneriat cu Numenta, cu ajutorul cărora implementăm tehnologia HTM prin care detectăm micro-anomalii în câmpuri foarte vaste de date. Pentru a crea un motor cât mai fidel inteligenței naturale, folosim hardware specializat pe modele biologice (neuromorphic engineering), alimentate cu energie solară, generată on-site, ceea ce aproape că elimină dependența de cloud și reduce considerabil costul experimentelor.

Blog

Noutăți și apariții media

Stirile ProTV
22 Februarie 2021

Cum sunt salvați anual sute de câini fără stăpân cu sprijinul unui website de imobiliare

StirileProTv.ro
Business24
31 Martie 2021

Butterfly Residence - un ansamblu cu finisaje premium din nordul Capitalei

Business24.ro
Ziare.com
11 Decembrie 2020

Un website de imobiliare se implica in lupta impotriva abandonului animalelor

Ziare.com
WallStreet.ro
31 Martie 2021

Live Residence - un ansamblu rezidențial cu multiple facilități incluse

Wall-street.ro
Curierul National
5 Martie 2021

Alameda Residence – o veritabilă oază de verdeață în nordul capitalei

CurierulNational.ro
Ziare.com
25 Februarie 2021

Perla din nordul Capitalei - Il Giardino Bianco, ansamblul de vile ce gazduieste aproape 100 de familii

Ziare.com